0

En dröm som är en dröm är en dröm...

En dröm som är en dröm kan vara en dröm som faktiskt blir sann! Ja så är det skulle nog Björn Ranelid säga. Men det skrivs att din dröm kan bli sann men att det är du själv som måste tänka din dröm som i en verklighet. Affrirmationer = Sanna drömmar.
När jag pratat med andra som Affirmerar så märker jag hur olika alla gör sin Affirmation. Hur tänker du eller hur Affirmerar du?
En del säger att man ska tacka för det man har men ändå i sin tanke ha just det man önskar. Själv gör jag inte så utan jag lever i drömmen som verklighet. Jag ser mig vara där.
Ibland fungerar det och ibland inte...när man inte lyckas ska man inte vara redo om inget hänt inom ett månvarv. Så vissa saker har jag lagt åt sidan för att ta itu med Affirmationen framöver...vissa glöms bort men kan väckas igen och kanske är det meningen att börja sin Affirmation då?
Intressant tycker jag i alla fall att det är och jag har ju lyckats nå drömmar också, men många finns kvar. Kanske är det dags att börja med nästa snart och se vad som händer...
Ja en dröm som är är en dröm som kan bli sann. Sluta aldrig att drömma och ge inte upp!